Path: First Page »
3 Dhjetor - Ceremonia e ndezjes se dritave "Poli i Veriut"

BID KORCA, me mbeshtetjen e Bashkise Korce, AADF- Fondacionit Shqiptaro- Amerikan per Zhvillim & Njesise Kreative, organizon si cdo fillim Dhjetori, festen e Ndezjes se Dritave : 

1. CEREMONIA E NDEZJES SE DRITAVE- dt 3 Dhjetor ora 18:00
2. KONCERT FESTIV ME ENDRI& STEFI PRIFTI DHE ANXHELA PERISTERI - dt 3 Dhjetor ora 18:30
3. PARADA E BABAGJYSHIT & ELFEVE - dt 3 Dhjetor ora 18:00
4. BABAGJYSHI HAP DYERT E POLIT TE VERIUT - dt 3 Dhjetor ora 18:30
5. ELFET & BABAGJYSHI CELIN SHTEPINE E BABAGJYSHIT ME KONCERTIN E FEMIJEVE - dt 3 Dhjetor ora 18:40
6. HAPET PISTA E PATINAZHIT DHE CHRISTMAS MARKET PER PUBLIKUN - dt 3 Dhjetor ora 18:30