Pogradec Erseka Korca Devoll
Path: First Page »
Korca Festivali i Dimrit (3 Dhjetor-31 Dhjetor)FESTIVALI I DRITAVE
3 Dhjetor ora 18:00.
Zona kembesore.Ndizen dritat festive te qyetetit.Hapet Shtepia e Babagjyshit
tek Pazari i Vjeter.Pista e Patinazhit.

MBREMJE KABARE
8 Dhjetor ora 19:00.Teatri "A.Z.Cajupi".French Cancan Laurette Paname.

TINGUJT E RRUGICAVE
9 Dhjetor ora 19:30 Pazari i Vjeter.Live Serenata Korcare.Djemte e Korces.

BALETI '"ARRETHYESI"
10-11 Dhjetor ora 19:00 Teatri "A.Z.Cajupi".
Teatri i Operas dhe Baletit.

SPEKTAKEL "GEZUAR"
17-18 Dhjetor ora 19:00.
Teatri "A.Z.Cajupi".Muzike,kercim,humor,kartolina.
Te ftuar:Bes Kallaku.Erion Isai.

FESTOJME NE PAZAR
16 Dhjetor ora 19:00.
Pazari i Vjeter.Eclesio Ramos

BOEING-BOEING KOMEDI
21-22-23 Dhjetor ora 19:30.
Pazari i Vjeter.Kocert Festiv me pjesemarrje e artisteve
korcare.

BABAGJYSHET FLUTURUES
22-23-24 Dhjetor.
Korca Oper Air 2018-Fluturime te lira nga 50 pilote te 
Aeronautikes Shqiptare.

GEZUAR NGA PAZARI I VJETER
23 Dhjetor.
Pazari i Vjeter.Olsa Papandilil,Rubin Kaso,Marsel Krushova.

TINGUJT E KRISHTLINDJES
24 Dhjetor.
Teatri "A.Z.Cajupi".Koncert festiv.Vikena Kamenica.

"8 FEMRA"
26-27 Dhjetor.
Teatri "A.Z.Cajupi".Komedi franceze.

MBREMJA TRADICIONALE E FEMIJEVE
Koncert dhe dhurata per nxenesit e dalluar te shkollave 
9-vjecare nga Qendra Kulturore e Femijeve dhe 
"House of Art"
 

KARTOLINE NGA KORI LIRA
29 Dhjetor.
Teatri "A.Z.Cajupi".Koncerti tradicional i fundvitit nga Kori Lira.

PARADA E BABAGJYSHEVE
30 Dhjetor.
Sheshi i Katedrales.Zona Kembesore.Pazari i Vjeter.

ANSAMBLI "SKENDERBEU"

30 Dhjetor.
Teatri "A.Z.Cajupi".Valle dhe kenge popullore.